Presa.ro - Stiri si presa din judetul Cluj

Daca doriti sa schimbati ordinea categoriilor, mergeti la categoria dorita, trageti de aceasta cu mouse-ul si plasati-o pe pozitia pe care doriti sa fie afisata.

Presa din judetul...
Autentificare
 
Curs valutar 20.09.2018
Recomandari
 • Rugby: un nou transfer la “U” Cluj
  (30.01.2014 ora 17:01)


  Secția de rugby masculin a CS Universitatea Cluj a perfectat al cincilea transfer pentru sezonul 2014. “Studenților” li s-a alăturat fostul căpitan al echipei Poli Agro Iaşi, Nicu Ignea. Sportivul are 26 de ani şi evoluează pe postul de uvertură. Acesta este al cincelea transfer al...
 • De la 1 februarie, intră în vigoare noul Cod Penal
  (28.01.2014 ora 12:01)


  Un Cod penal nou, venit după 45 de ani, va aduce, de la 1 februarie 2014, o serie de modificări. Prostituţia nu se mai numără printre infracţiuni, în schimb au apărut infracţiuni noi, precum presiunea asupra justiţiei, hărţuirea cu apeluri telefonice şi mesaje, dar şi...
Adauga publicatie in aceasta coloana
Adauga propriul feed RSS Adauga feed din director
Adauga propriul tau feed RSS
(exemplu: http://site.com/feed.xml)

Introduceti link-ul publicatiei si apasati adauga:

Feed-ul RSS se incarca feed-ul rss se incarca...
 • 21 de bănci noi în parcul Tei
  În Parcul Tei s-a finalizat montarea celor 21 de bănci noi, mai rezistente și mai comode. Acestea, pe lângă faptul că înfrumusețează parcul aduc un plus de confort pentru părinții, bunicii și copiii care astfel se pot relaxa în cele mai bune condiții. Îi rugăm pe toți vizitatorii parcului să le folosească responsabil pentru a ne bucura, cât mai mult timp, de spații publice frumoase și civilizate. Articolul 21 de bănci noi în parcul Tei apare prima dată în Ziarul 21.
 • Serviciul pentru situații de urgență din nou la datorie.
  Serviciul voluntar pentru situații de urgență în directa coordonare a primăriei Turda, a demarat astăzi lucrări de igienizare și curățare a Văii Racilor, în zona catedralei ortodoxe, s-au adunat din nou remorci de gunoaie, gunoaie aduse de afluxul de apă din amonte, de obicei când cantitatea de apă depășește valorile normale, în deosebi după ploi. Articolul Serviciul pentru situații de urgență din nou la datorie. apare prima dată în Ziarul 21.
 • Bucuria în mișcare. Program eveniment
  Sâmbătă în parcul central din Turda de la ora 10:00 va începe „bucuria în mișcare” cu deschiderea oficială, programul va continua cu exerciții de mișcarea, kangoo jumps oferit de kangoo jumps Turda de la ora 11:00, urmat de zumba fitness și distracție cu cei de la Fun Kids. La eveniment vor fi prezenți cei de la ASCDS Potaissa Turda, demonstrație și atelier de basket oferit de cei de la Turda Wales. La „Fabrica de timp liber” din incinta fostei fabrici de bere din Piața Romana, se vor juca „jocurile copilăriei” pe parcursul întregului eveniment. Articolul Bucuria în mișcare. Program eveniment apare prima dată în Ziarul 21.
 • Transilvania Drag Race, se amână!
  Datorită condițiilor meteo nefavorabile potrivit site-urilor de specialitate, Transilvania Drag Race din aceast weekend se amână pentru următorul sfârșit de săptămână, 29-30 septembrie. Organizatorii mulțumesc pentru înțelegere. Articolul Transilvania Drag Race, se amână! apare prima dată în Ziarul 21.
 • Liber la păscut pe tarlaua Turzii
  În această seară la Turda, lângă sediul poliției municipale din Piața Romană, 2 cai frumoși savurează iarba crescută și irigată în fiecare seară. Lăsând gluma la o parte, acești cai sunt un adevărat pericol pentru trafic și doar faptul ca este seară si traficul nu este așa intens, a făcut să se evite un accident. Articolul Liber la păscut pe tarlaua Turzii apare prima dată în Ziarul 21.
 • Arieşul Mihai Viteazu luptă în continuare pentru un loc pe podium
  În cadrul Campionatului National de Rugby 7 feminin s-a disputat etapa a 6-a, partidele fiind găzduite la Cluj-Napoca, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”. La junoare, CS Agronomia Bucureşti a învins pe CSS Unirea Iaşi şi ambele echipe au acelaşi număr de puncte n clasamentul general. RC Arieşul Mihai Viteazu va lupta în continuare pentru poziţia a treia în campionat. Arieşul şi RC Gringos au terminat nedecis, iar in clasamentul general este consemnată egalitatea de puncte. Milicu Daniela, una dintre cele mai bune jucătoare ale acestei runde a deschis scorul, egalitatea consemnându-se în partea secundă cu reuşita jucătoarei Adina Boricean. Junioare CS Agronomia-CSM Paşcani 41-0 RC Gringos-Arieşul Mihai Viteazu 5-5 CSM Paşcani -RC Gringos 12-22 CSS Unirea Iaşi-CS Agronomia 7-17 RC Gringos- CSS Unirea Iaşi 0-38 Arieşul Mihai Viteazu – CSM Paşcani 26-0 CSS Unirea Iaşi – Arieşul Mihai Viteazu 38-5 CS Agronomia-RC Gringos 42-0 Arieşul Mihai Viteazu -CS Agronomia 0-50 CSM Paşcani – CSS Unirea Iaşi 0-38 Clasament: 1.CS Agronomia Bucuresti-12p 2. CSS Unirea Iaşi -10p 3. Arieşul Mihai Viteazu -7p(-57) 4.RC Grigos-7p(-70) 5. CSM Paşcani -4p Clasament general : 1. CSS Unirea Iaşi -78p* 2.CS Agronomia-78p* 3. Arieşul Mihai Viteazu -51p** 4.RC Gringos-51p** 5. CSM Paşcani -38p 6.CS Parohial-22p * Ȋn partidele directe punctaverajul este favorabil pentru CSS Unirea Iaşi (92-78) ** Ȋn partidele directe punctaverajul este favorabil pentru RC Arieşul (70-44) Articolul Arieşul Mihai Viteazu luptă în continuare pentru un loc pe podium apare prima dată în Ziarul 21.
 • Poate Poliția locală interveni în acest scandal privind consumul de etnobotanice? Ne răspunde Cozmin Rotar, Șeful Poliției Locale Câmpia Turzii.
  În interviul acordat pentru Ziarul21, Șeful Poliției locale Câmpia Turzii Cozmin Rotar a detaliat atribuțiile Poliției locale și a vorbit despre acest fenomen sinistru, rezultat în urma consumului de droguri „legale”. „Atribuțiile Poliției locale sunt strict stabilite de legea 155 și hotărârea de guvern cu privire la regulamentul de aplicare și funcționare a Poliției locale. Noi ca și poliție locală avem competențe strict contravenționale iar în legătură cu acest fenomen pot să vă spun că noi avem apeluri la dispecerat la numărul de telefon 991. Odată ce suntem apelați, noi mergem la fața locului, identificăm persoanele respective, asta în cazul în care ai cu cine să porți o conversație, dacă persoana este conștientă sau dacă poate vorbi. Din păcate mai mult de a identifica persoana respectivă nu avem ce face pentru că persoana în cauză nu a comis o contravenție și nu putem să aplicăm o măsură și să îl sancționăm cumva pentru că nu a încălcat nici-un act normativ. În cazul în care tulbură liniștea publică sau se află pe partea carosabilă sau face scandal pe stradă și se ia de oameni, se poate acționa contravențional. Am identificat persoane din Luduș, Unirea, Războieni, am identificat și persoane din Câmpia Turzii. De cele mai multe ori persoana este inconștientă și trebuie să sunăm la 112 pentru a veni ambulanța și să o transporte la spital”. A concluzionat șeful Poliției locale Câmpia Turzii, Cozmin Rotar. Mai jos aveți fragment din legea 155 privind atribuțiile Poliției locale. Art. 1. (1) Poliția locală se înființează în scopul exercitării atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, în următoarele domenii: a) ordinea și liniștea publică, precum și paza bunurilor; b) circulația pe drumurile publice; c) disciplina în construcții și afișajul stradal d) protecția mediului; e) activitatea comercială; f) evidența persoanelor; g) alte domenii stabilite prin lege. Articolul Poate Poliția locală interveni în acest scandal privind consumul de etnobotanice? Ne răspunde Cozmin Rotar, Șeful Poliției Locale Câmpia Turzii. apare prima dată în Ziarul 21.
 • Înfrângere usturătoare pentru Viitorul Soporu de Câmpie CS Floreşti -Viitorul Soporu de Cîmpie 8-2 (2-1)
  Marţi, 18 septembrie, Viitorul Soporu de Câmpie a întâlnit, în deplasare, CS Floreşti. Meciul a contat pentru etapa a IV- a Ligii a IV-a la fotbal şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 8-2. Viitorul Soporu de Câmpie a deschis scorul în minutul 5 al partidei, graţie reuşitei lui Noris Tamas, dar Paul Dîrjan a restabilit egalitatea 9 minute mai târziu, în timp ce Frătean a punctat pentru 2-1, scor înregistrat la finele primului act. La 10 minute de la reluarea jocului, Ionuţ Moldovan a înscris pentru 2-2, dar replica gazdelor nu a întârziat să apară. În minutul 57, Văidean a dus scorul la 3-2, iar Nut Corneliu a punctat pentru 4-2. Dîrjan, Văidean, de două ori, şi Nut şi-au trecut din nou numele pe lista marcatorilor şi s-a încheiat 8-2. Duminică, 23 septembrie, Viitorul Soporu de Câmpie va primi vizita celor de la Unirea Iclod. Articolul Înfrângere usturătoare pentru Viitorul Soporu de Câmpie CS Floreşti -Viitorul Soporu de Cîmpie 8-2 (2-1) apare prima dată în Ziarul 21.
 • Inaugarea unui nou traseu turistic în Cheile Turenilor
  În data de 24 septembrie, cu incepere de la ora 10:00, un nou traseul de vizitare al defileului Rezervației Naturale Cheile Turenilor va fi inaugurat. Parcurgerea traseului se va realiza dinspre aval înspre amonte începând cu ora 10.00, cei prezenți având la dispoziție echipament special asigurat de către Salvamont Cluj. După parcurgerea traseului, în jurul orei 13.00, va avea loc inaugurarea unei expoziții fotografice cu imagini ale traseului și prezentarea realizării acestuia, precum și o masă rotundă având ca temă exploatarea potențialului turistic al zonei, activități ce urmează a se desfășura în incinta Centrului de Informare și Promovare Turistică Tureni. Articolul Inaugarea unui nou traseu turistic în Cheile Turenilor apare prima dată în Ziarul 21.
 • Transilvania Drag Race 22-23 Septembrie 2018
  ETAPA NAȚIONALĂ ÎN CAMPIONATUL Transilvania Drag Race CRONOMETRARE DRE ! DRAG RACE – TUNING SHOW SPONSORI: ”ASOCIAȚIA ȘI FUNDAȚIA ANASTASYA”, ” VIAMSO MAGAZIN ȘI DEPOZIT”, ”CUTII DE VITEZE MANUALE ANDREI” SÂMBĂTĂ, 22 SEPTEMBRIE: 09:00 – 19:00 DUMINICĂ, 23 SEPTEMBRIE: 09:00 – 19:00 Locația: AUTOSTRADA A3 CÂMPIA TURZII-IEȘIRE DIN CÂMPIA TURZII SPRE COMUNA LUNA ! Vor fi expoziții de mașini tunate, concursuri de drag race și multe alte surprize, după cum ne-au obișnuit organizatorii! INFO: 0743.463.703 Adrian Fr0zen IN CAZ DE VREME NEFAVORABILĂ, NE REZERVĂM URMĂTORUL SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ (29-30 SEPTEMBRIE). Articolul Transilvania Drag Race 22-23 Septembrie 2018 apare prima dată în Ziarul 21.
Adauga publicatie in aceasta coloana
Adauga propriul feed RSS Adauga feed din director
Adauga propriul tau feed RSS
(exemplu: http://site.com/feed.xml)

Introduceti link-ul publicatiei si apasati adauga:

Feed-ul RSS se incarca... feed-ul rss se incarca...
Asteptam sugestiile tale!